De dag van de tattoo

Hoe was dat zinnetje ook alweer? De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier? We hebben het hier alleen niet over de kroning van onze koning, maar over mijn tattoo!!! Jullie wisten al dat ik het op mijn bucketlist had staan, daarna dat ik een afspraak had gemaakt en ja, gisteren was het dan zover!!!

Ik had niet zo heel lekker geslapen en ik stond al op met klotsende oksels!! Ik zette mijn telefoon aan en de berichtjes van vrienden stroomden binnen!! Iedereen wenste me succes! Is het dan zo erg?? Moesten ze Michel (de tattoo artist) eigenlijk geen succes wensen??? Ik zou alleen maar zitten!

Gelukkig kon mijn man nog met me mee, al is hij ook geen held met naalden enzo… Maar Michel stelde me al meteen op mijn gemak, kopje thee erbij en nog even wat aanpassingen op het ontwerp maken. Ik had zelf een plaatje gevonden van internet. Voor mij was namelijk al heel snel duidelijk dat het “iets” met een vogeltje moest zijn. Michel heeft een paar kleine wijzigingen gedaan en zo was het echt helemaal naar mijn wens!

Toen de maat van de tattoo: hoe groot wilde ik hem nu eigenlijk hebben?? Tijdje voor de spiegel gestaan en daarna de beslissing genomen. We konden beginnen!


Ik had me heel druk zitten maken over de pijn, maar dit viel me echt zo mee!
Sommige stukjes voelde je meer dan andere, maar met een half uurtje stond het er al op. Ik ben echt superblij met het eindresultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =