Kids klimparty! 

Afgelopen zaterdag was het verjaardagsfeestje van mijn oudste. Van de zomer gaf ze al haar plannetje aan me door: ze wilde klimmen bij een klimmuur! Geen idee hoe ze op dat idee kwam! Ik ben gaan kijken op Google en kwam uit bij een klimhal op nog geen 20 minuten rijden bij ons vandaan, in Nieuwegein! Nooit geweten!! 

We werden ontvangen door één van de medewerkers en al snel mochten de kinderen zich in een tuigje hijsen en kon de uitleg beginnen! Mijn dochter mocht als jarige als eerste gaan klimmen. Ze begon wat onwennig, maar al snel ontwikkelde ze zich als een klauteraap! Er werd met 3 groepjes gewerkt, waarbij ze afwisselend konden klimmen, en ervoor moesten zorgen dat de ander veilig naar boven kon klimmen. Echt een kwestie van vertrouwen op elkaar!! 

 
Na 1,5 uur klimmen zat het er alweer op en konden we aanschuiven voor 2 heerlijke stapels pannenkoeken!! 

Mijn dochter en haar vriendinnetjes waren echt super enthousiast en gingen met een echt certificaat naar huis! 

Bij Mountain Network http://mountain-network.nl/klimcentra/locaties/klimhal-nieuwegein/ kun je een kids klimparty afspreken! Kijk op de site voor meer informatie! Ook op andere locaties in Nederland!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 13 =