Week 39: happy!

Zaterdag 24 september: 2 verjaardagen vandaag, dus de dag rustig beginnen. Nog een paar boodschappen doen (lees: ik kocht nog een nieuwe jurk) en dan richting het eerste feestje! Dit was in de sportschool, waar mijn vriendinnetje vierde dat ze 30 was geworden!! Supergezellig! Ook de kinderen konden lekker hun gang gaan op de “outdoor” baan! Daarna door naar verjaardag nummer 2, lekker dicht bij huis: de buurman en buurjongetje. 

Ik was zelf vrij moe en ben om half 12 afgehaakt. Het feest liep langer door, en uiteindelijk kwam de politie langs omdat er door een buurtbewoner geluidsoverlast gemeld was… Ik heb er dwars doorheen geslapen…

Zondag 25 september: Helaas hadden wat vrienden van de buren besloten om te gaan tennissen met bitterballen en loempia’s… Ook satestokjes en ijsjes lagen er in de tuin. Beetje kinderachtig… Heb het snel maar opgeruimd anders zou de kat er mee aan de haal gaan… Ook mijn andere buurvrouw had de tuin vol liggen, zo sneu want hun dochtertje was vandaag jarig… Nog snel een proefkapsel bij de oudste gedaan, kijken of haar haren zo de hele dag blijven zitten in verband met de komende bruiloft… (Helaas niet…)Toen snel naar mijn zus gereden, want mijn lieve neefje was jarig! 3 jaar alweer!!! Omdat mijn zus coeliakie heeft was ze zelf aan het bakken geslagen: heerlijke glutenvrije taart met fondant! Heel lekker!! Het zonnetje scheen fijn, dus we konden lekker in de tuin zitten.

Daarna dus door naar het buurmeisje, die werd 2 jaar. De lucht werd steeds donkerder en uiteindelijk snel de partytent ingeklapt en nog geen 10 minuten later begon het te gieten! Net op tijd binnen!! We mochten lekker blijven eten en om 8 uur lagen de kinderen gedoucht in bed! En wat was er een mooie lucht!! Nu kon ik lekker rustig Heel Holland bakt kijken!! Ik vind Andre van Duin het heel leuk doen!! Ik wil zelf ook weer meer gaan bakken, ben dus steeds op zoek naar lekkere recepten! Om half tien kwam mijn man thuis van het vrijgezellenfeest van mijn zwager en na even gekletst te hebben ben ik mijn bed ingedoken!

Dinsdag 27 september: na een rustige dag gisteren (niets te melden ook…) mocht ik vandaag flink aan de bak! De receptioniste ging ziek naar huis en ik nam het aan de balie over! Best lastig als je nog niet alle ins en outs kent. Maar ik heb het overleefd, weer veel van geleerd! Om 17.00u snel de auto in om de kinderen bij mijn moeder te halen. Ze hadden namelijk studiedag en konden gelukkig bij mijn moeder terecht! Helaas kwam ik direct in de file en heb er meer dan een uur over gedaan…

Woensdag 28 september: eindelijk toegeven aan mijn ik-wil-ook-bakken- gevoel. Het werden kaneelbroodjes, het resultaat lees je hier: https://saskiablogt.com/2016/09/28/saskia-bakt-deel-3/Heel goed gelukt!! Mijn oudste dochter en haar vriendinnetje konden ‘m wel helemaal opeten!! In de middag vond ik nog een vleermuis in de tuin… Hoop dat de kat er niet van heeft gegeten, ben altijd bang voor enge ziektes bij deze beestjes… Na het eten nog naar handbal van de jongste! Sinds dit seizoen doe ik de coordinatie van de F jeugd. Er gaat flink wat tijd inzitten, maar het is leuk om te doen!! Zo vliegt de dag toch snel voorbij! 

Donderdag 29 september: een drukke dag op het werk, regen en daardoor weer laat thuis. Gelukkig had mijn man een heerlijke pastaschotel gemaakt en kon ik die nog opwarmen. 

Vrijdag 30 september: ons meerjaren plan is eindelijk voltooid… Tatataaa: de trap is af!! Eindelijk af van die donkerbruin/rode/halfgeschuurde rommel. Mijn man heeft de trap geschilderd (en er moesten heel wat lagen overheen…) en vandaag is de trap eindelijk bekleed met heerlijk zachte vloerbedekking! 

Ik ga me voorbereiden op een gezellig weekend!! 

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =