Week 40: het kabbelt lekker door…

Zaterdag 1 oktober: De jongste was niet te genieten en wilde haar logeertas niet inpakken… Ik kon haar wel inpakken, in plaats van achter het behang plakken…. Pfffff… Ze mochten logeren omdat ik naar Arnhem ging. We vierden het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus. In verband met de kosten had ik besloten alleen het avondprogramma mee te doen. Heerlijk tapas gegeten en daarna een workshop cocktails maken! Was heel gezellig en mijn schoonzus heeft genoten! ‘s Avonds nog laat terug met de trein en wat koelt het al af!! Brrrrr!! Gelukkig kwam mijn man me met de auto ophalen van het station, met de verwarming aan!

Zondag 2 oktober: de kinderen hadden bij mijn moeder geslapen, maar toch vroeg op: de jongste moest handballen. Oma was zo lief haar naar Breukelen te brengen en bleef ook kijken! Mijn nichtje handbalt namelijk ook, zo kon ze dus bij allebei kijken!! Het was nog steeds fris, dus na afloop bij oma lekkere warme knakworstjes gegeten! Maandag 3 oktober: weer lekker aan de slag bij de KNVB! Het is interland week, dus minder artsen op het centrum. Maar dat geeft wel even lucht om wat andere dingen te doen. Vandaag begonnen met het digitaliseren van dossiers, een hele klus, maar het ruimt lekker op! 

Dinsdag 4 oktober: een dag van rondleidingen op het centrum. Vanochtend de jongens van Jong Oranje, ‘s middags de coaches van de betaald voetbalclubs… En dat er dan bekende mensen langslopen waarvan je denkt die ken ik, nou, die zijn dan bekend…. (Foto van KNVB Media)

Thuisgekomen was de buitenschilder begonnen aan de achterkant van het huis. Het was hard nodig en ben blij dat het altijd weer gedaan kan worden! Ik zie mezelf niet zo hoog op een ladder staan!

Woensdag 5 oktober: vanochtend lekker naar de schoonheidsspecialiste! Even een verwenmomentje! Zalig!! Heb mijn huid een beetje verwaarloosd de laatste tijd! Daarna thuis wat in huis gedaan en ‘s middags met de meiden op stap voor nieuwe schoenen. Gelukkig allebei geslaagd! Mijn oma was vandaag ook jarig, ze werd 99!! Zo bijzonder! Helaas is ze dement en woont ze te ver weg om ‘even’ op visite te gaan. Vrijdag 7 oktober: de week is alweer voorbij… Het kabbelt lekker door! Vanavond hebben we met de meiden spelletjesavond gedaan. Ze kozen voor Monopoly! We hadden een eindtijd afgesproken, want anders zou het wel heel laat worden. De jongste won (kleine geldwolf!) en ik zat het halve spel in de gevangenis…Fijn weekend allemaal! 

-X-

Een gedachte over “Week 40: het kabbelt lekker door…”

  1. Wat leuk om te zien dat ze op sommige plekken nog wel buiten handballen. Heb ik maar sporadisch gedaan, buiten handballen. Hier was het vaak binnen.
    Gefeliciteerd met je oma haar verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 15 =