Saskia kijkt WIDM

Al jaren ben ik samen met mijn man een WIDM-kijker. En met de finale in zicht is het dit jaar spannender dan ooit! Nog nooit ben ik zo aan het twijfelen geweest! Wat is het een goede serie dit jaar! En wat is Oregon mooi!! 

Ik heb elk jaar vrij snel een mol op het oog en duik dan in de bekende tunnelvisie… zo ook dit jaar. Maar ik zat zo mis want mijn Mol, Jeroen Kijk in de Vegte vloog er 2 afleveringen geleden uit…

Maar ik heb nog een resereve mol, Thomas. Ik zie veel hints in zijn richting. Tweeling dingen (de naam Thomas), oorlogs hints (soldaat van Oranje), klassieke muziek…. Mijn man vindt dat dus niet… Hij is helemaal de kluts kwijt en roept argumenten voor Jochem en Sanne, waar ik dan ook wel weer dingen in zie… Aaarggghhhh!!! 

En wat als het er dit jaar nou eens twee zijn??? 2 mollen?? Zou de aflevering van gisteravond daarom zonder executie zijn geweest???

Weer een week wachten…. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − acht =