Handbal

Mijn jongste dochter zit sinds vorig jaar op handbal. Haar tante heeft altijd gehandbald en haar nichtje doet ook aan handbal, dus misschien dat ze hierdoor haar keuze heeft gemaakt. Ze heeft zelf  voor handbal gekozen, daar was ik heel trots om: ze heeft zich niet laten leiden door keuzes van klasgenootjes, of van haar ouders…

Ze doet het met heel veel plezier en ook bij de vereniging voelen we ons thuis. Ikzelf coördineer inmiddels de F-jeugd…

Vorige week zagen we een oproep van het Nederlands Vrouwenteam op Facebook voorbijkomen. Of je met je team wilde oplopen tijdens de komende wedstrijd? Superleuk natuurlijk! (Al zag ik al meteen dat wij er zelf dat weekend niet zijn…) 

Maar, aan de slag voor het team dus. Met meerdere moeders plannetjes gemaakt, shirtjes gekocht, namen geprint en op de shirtjes gestreken, muziekje opgezocht en tijdens de training filmpjes gemaakt. Op het veld en in de kleedkamer het dansje gedaan zoals de handbalvrouwen dit ook hebben laten zien. 

Daarna heeft de zus van een van de F-jes alles aan elkaar gemonteerd: zie hier het resultaat: https://youtu.be/3j7n0n1B2bw

Toen ingestuurd en afwachten…. en jaaaaaaaa!!!!! De F-jeugd van HV Houten heeft gewonnen!!!! 

Het team mag oplopen met de Handbalvrouwen tijdens de interland op 18 maart!! 

Een gedachte over “Handbal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − 1 =