#Whiskasmoment 

Al eerder vertelde ik dat we (de kat dus…) voor Whiskas een product mochten testen. De doos, of beter gezegd, het doosje kwam donderdag binnen. 

Ik maakt het snel open en Yari stond voor de deur te kijken. Vreemde dingen zijn voor hem een reden om vooral nìet naar binnen te komen, dus die doos moest eerst aan de kant… In het doosje zat een zakje brokjes, voor katten van 7+ in de smaak kip. Daarnaast nog een speelgoedmuis. Nu is onze Yari al 11 jaar en een echte buitenkat, dus die muis werd één tel bekeken… en die doos stond er natuurlijk ook nog…. 

Toen we de zak eenmaal uit de doos hadden gehaald, wilde hij ze zelf wel uit de zak halen. De brokjes smaken meneer prima, al is het wel wat weinig om echt te testen. Je kan nu niet goed zien hoe hij er verder op reageert. Eet hij het omdat het een lekkere afwisseling is? Ziet hij het als een tussendoortje?? Met een wat grotere verpakking kan je een product natuurlijk beter beoordelen! 

Voor nu een prima hapje tussendoor en die muis?? Daar heeft hij niet meer naar gekeken. Dus als iemand belangstelling heeft???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 4 =